Доставка гелиевых воздушных шаров

Замовляйте доставку повітряних кульок з гелієм у зручний для вас час. Телефони служби доставки: (093) 499-46-46

  • Мінімальне замовлення для доставки куль від 1500 грн
    Доставка куль по Києву-200 грн
    Доставка за межі Києва – 15 грн/км
    Самовивіз – 100% ЕКОНОМІЯ!
    При замовленні від 2000 грн – доставка по Києву – БЕЗКОШТОВНО.
    Забирайте кульки самостійно в зручний для вас час в магазинах з 10-00 до 21-00 щодня
    Примітка: У ваш автомобіль без проблем поміститься 20-40 шт. 12 дюймових гелієвих куль. Наші продавці допоможуть донести та розмістити кульки у вашому авто.

Доставка готовых букетів з гелієвих кульок

  • Ви можете замовити доставку готових Букетів-Фонтанів з Гелевих Шарів.
    Ви можете самостійно скласти букет із різних гелієвих кульок.
    Ціна букетів із куль від 499,00 грн. в букет входить: (3 фольговані 18 дюймових кульки + 6 латексних 14 дюймових куль + грузик (цукерка).

Ви можете замовити доставку поздоровлень із повітряних куль, букетів, плетених ваз із куль, а також будь-якого святкового оформлення. Також ви можете замовити вітання повітряними кулями з гелієм з малюнком або написом, детальніше про друк на повітряних кулях.

Іноді Вам простіше та швидше забрати замовлені кульки на наших торгових точках, які розташовані на правому та лівому берегах міста Києва – Наші Торгові Точки.

Скільки повітряних кульок міститься у легковій машині?

20-40 кульок з гелієм міститься в будь-яку легкову машину. (Починаючи від Daewo Matiz!). Позашляховик або універсал взяти на борт від 50 до 150 повітряних куль надутих гелієм.

На наших торгових точках Ви можете вибрати та надути кульки плюс докупити необхідні аксесуари до свята (свічки, ковпаки, сопілочки, гірлянди, хлопавки, тортові свічки, набори для днів народжень.)

Чи можна замовити доставку гелієвих кульок у нічний час?

Так, Доставка куль може бути зроблено у будь-який час доби та будь-який день тижня, у вихідні та свята. Вартість доставки куль становить від 70 до 100 грн. по Києву.

У нічний час з 23-00 до 6-00 ранку вартість доставки кульок визначається окремо з менеджером.

Доставка за межі Києва обговорюється з менеджером.

Особливі умови доставки куль та акції:

При замовленні на суму від 500 гривень доставка лівим берегом м. Києва – 60 грн.

При замовленні на суму понад 1000 гривень доставка кульок в межах м. Києва безкоштовна. Вартість костюмованої доставки, а також доставки за особливим сценарієм обговорюється окремо.

Варіанти оплати замовлення та доставки:

А) оплата готівкою на місці в момент доставки куль.

Б) передоплата в офісі або на торговій точці завчасно перед доставкою кульок.

В) передоплата за безготівковим розрахунком, на картку або на розрахунковий рахунок.

Якщо Вам потрібні документи для звітності, просимо заздалегідь погодити з менеджером, у якого ви розміщували замовлення повітряних кульок.

Якщо Ви хочете зробити подарунок інкогніто і в момент урочистого вручення куль Вас не буде на місці, або Ви проживаєте в іншому місті – необхідна 100% передплата послуги доставки куль.

Повітряні кульки, що використовуються сьогодні для прикраси весіль, масштабних презентацій, виставок, акційних заходів, корпоративів, а також свят особистого характеру – днів народження, ювілеїв та ін., мають у столиці велику популярність. Особливо затребуваними виявляються якісні повітряні кулі європейських виробників, які постачають компанія “Нова Хвиля” на найвигідніших умовах.

Оперативно, професійно, недорого

Сьогодні ми готові задовольнити потреби будь-якого Замовника, який бажає купити повітряні кульки для святкового оформлення як у Києві, так і за його межами. Разом з тим ми визначили мінімально рентабельну вартість композиції з куль, виходячи з 250 грн. без доставки. Святкове привітання може бути оформлене у вигляді:

масштабних вітальних написів;
куль із малюнком, наповнених гелієм;
гарних букетів із куль;
плетених ваз із кульок;
символічних цифр;
арок та ін.

Кількість варіантів оформлення святкових привітань у вигляді композицій з повітряних кульок не обмежується тими, що представлені в нашому портфоліо. Дизайнери компанії “Нова Хвиля” готові розглянути будь-які побажання та знайти те єдине вірне рішення, яке влаштує кожного нашого клієнта. Ми маємо власний автомобільний парк, пристосований під специфіку товару, що поставляється, що гарантує нашим клієнтам, що замовляють доставку:

точне дотримання термінів доставки;
повну безпеку композиції у процесі перевезення;
мінімальну вартість доставки порівняно із пропозиціями незалежних компаній-перевізників.

Доставка або самовивіз?

Иінформуємо наших київських клієнтів, що низка торгових точок роздрібного продажу наша компанія має як на Лівому, так і на Правому березі Дніпра. У зв’язку з цим кожен з Вас зможе зробити простий підрахунок та з’ясувати: що вигідніше, доставка повітряних куль транспортом нашої компанії або самовивіз своїми силами.

Для зручності розрахунку наведемо деякі дані:
Місткість кузова легкової машини (за кількістю куль) – 20-40 штук (залежно від розміру куль);
Місткість позашляховика або універсала – 50-150 куль з гелієм.

Купівля у торгових точках має низку переваг. Ви зможете оцінити зовні, вибрати, купити і відразу надути ту кількість куль, яку зможете забрати в даний момент. Крім того, Ви зможете докупити для оформлення цілу низку популярних аксесуарів – свічок, дудочок, ковпаків, хлопушок, свічок для торта, готових подарункових наборів до свята і т.д.

Доставка в режимі 24/7

Доставка готових подарункових композицій з куль, аксесуарів, а також повітряних куль оптом проводиться нашим сервісом 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік. Вартість оперативної доставки кульок Києвом складе 200-300 грн. Вартість доставки куль з 23-00 до 6-00 обговорюється з менеджером, а також вартість доставки, що здійснюється за межі Києва.

Особливі умови доставки

  • Доставка замовлення від 1500 грн. по Лівому березі – 200 грн.
    Доставка замовлення на суму від 2000 грн. у межах Києва здійснюється безкоштовно.
    Окремо обумовлюється вартість костюмованої доставки та доставки, що проводиться за заздалегідь узгодженим сценарієм.

Взаіморозрахунки

Виходячи з переваг наших клієнтів ми пропонуємо кілька способів оплати доставки та замовлення:

Оплата готівкою за фактом доставки куль або подарункової композиції.
Передплата в офісі або на торговій точці.
Передоплата за безготівковим розрахунком, на банківську картку або розрахунковий рахунок.

Представників підприємств та організацій, зацікавлених у отриманні за фактом постачання необхідної бухгалтерської документації, ми просимо завчасно звернутися до менеджера компанії, який прийняв замовлення на роботу.

Можливо Ви хочете зробити сюрприз і зробити подарунок інкогніто, з якихось причин не можете бути присутніми в момент вручення подарунка адресату або живете в іншому місті. Це не проблема. У такому випадку, ми просимо Вас здійснити 100% передоплату послуги доставки, після чого довірити виконання Вашої заявки професіоналам.

Для наших постійних партнерів у цьому випадку ми робимо виняток та допускаємо оплату куль за фактом доставки в той час, який їх влаштує.

“Нова Хвиля” – компанія, яка дарує незабутнє свято і враження!